Bollenstreek looptrainer

De Bollenstreek Looptrainer is nu onderdeel van Viev1. De voorheen ‘Noordwijkse Looptrainer’ is een begrip onder de hardlopers in de Bollenstreek. Wij worden hiermee ook gelijk het grootste buitensportbedrijf in de duin- & bollenstreek.

       

Hardlopen

Hardlopen is leuk! Daarnaast ook nog goed voor je lijf en je geest. Of je nu wil lopen om fit te worden of te blijven, voor de gezelligheid of met een ander doel: bij ons is er altijd wel een groep die bij je past.

Gratis proefles

Je kunt gratis een proeftraining mee doen om te kijken hoe je het vindt. Download de app Pay n Plan, zoek op Viev1 en kijk in ons rooster! Wil je eerst meer informatie over de diverse trainingen, neem gerust contact op.

Groepen

Twee keer per jaar starten we met nieuwe groepen en word je wekelijks van scratch af aan getraind tot het lopen van 5 kilometer. Daarna kun je instromen bij de “normale” trainingen. Zodra er een nieuwe startgroep begint, melden we dat op de site en op social media. Meestal is dit in maart en augustus.

De trainers

Joanie

John

Leen

Dorien

Recente Facebook recensies

 • Gisteren eerste circuittraing gehad. Super leuke, afwisselende les op heerlijke jaren 80 beats in de buitenlucht. Gezellige sfeer en zeer enthousiaste trainer. Top!

  Margreet van der Marel Avatar Margreet van der Marel
  november 25, 2017

  Super toegankelijk en benaderbare sportschool. Fijne ontspannen sfeer voor en na de training en volledige focus tijdens de training. Zeer professionele en enthousiaste begeleiding die iedere individuele deelnemer het beste uit zichzelf laat halen. De locatie Noordwijk waar wij een bootcamp les hebben gevolgd is adembenemend�, heel veel mooier ga je ze in Nederland niet vinden!

  Ronald Schouten Avatar Ronald Schouten
  november 20, 2017

  Super trainingen, zeer gevarieerd, goede begeleiding echt een aanrader voor iedereen!

  Aimée Rensen Avatar Aimée Rensen
  november 11, 2017
 • De zaterdagochtendbootcamp is steeds een goede start van mijn weekend! Toptrainingen in het duin/bosgebied en nooit hetzelfde. Voor mij een superaanvulling om naast andere sporten te doen. 🙂

  Hanneke van Went Avatar Hanneke van Went
  augustus 5, 2017

  Super leuke lessen en goede begeleiding. Gewoon top 😁👌🏻

  Suzanne Verweij Avatar Suzanne Verweij
  juli 23, 2017

  Heerlijke gevarieerde trainingen, lekker buiten en met gemotiveerde trainers. Top!

  Dorien Barnhoorn-Klaverwijden Avatar Dorien Barnhoorn-Klaverwijden
  februari 6, 2017
 • Heerlijk buiten sporten! Leuke afwisselende lessen. Top trainers! En gezellige groepen!

  Maaike Scholte Avatar Maaike Scholte
  januari 12, 2017

  Super! Heerlijk sporten met een positieve trainer.

  Christol Stroeven Avatar Christol Stroeven
  januari 12, 2017

  Ben bij robbin begonnen met pt (voor mijn rug en wat afvallen) super pt sessies gehad met een zeer tevreden resultaat!!! Nu verder bij jordy met bootcamp om het op peil te houden. Bij beide krijg je goede begeleiding en het enthousiasme werkt geheel motiverend!!!

  Patrick Mourits Avatar Patrick Mourits
  januari 11, 2017