Outdoor Kickboxing Noordwijk

Viev1 Outdoor Kickboxing is er voor vrouwen en voor mannen. Dit uitdagende workout programma vindt plaatst in de mooiste sportschool van de wereld: de buitenlucht!

Het is een techniek training van het kickboksen in combinatie met een lekkere Full Body Workout in de buitenlucht. Iedereen kan instappen, want het is geen agressief sparren maar juist in een leuke groep lekker sportief bezig zijn.

[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-rocket” color=”custom” size=”xl” align=”center” custom_color=”#f6bb2e” css=”.vc_custom_1478783079017{margin-bottom: 15px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Eigen tempo

De outdoor kickboxing lessen zijn voor een ieder zeer toegankelijk zodat iedereen van recreant tot wedstrijdvechter en/of sporter zich op zijn of haar gemak voelt.

[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-users” color=”custom” size=”xl” align=”center” custom_color=”#f6bb2e” css=”.vc_custom_1478783114806{margin-bottom: 15px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Gezellige groep

Kickboksen in een groep is voordelige, laagdrempelige en gezellige manier om te starten met een gezonde levensstijl.

[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-map-marker” color=”custom” size=”xl” align=”center” custom_color=”#f6bb2e” css=”.vc_custom_1478695371981{margin-bottom: 15px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Locaties

Onze personal trainers geven outdoor kickboks lessen in Noordwijk aan zee, bij onze studio op het vuurtorenplein.

Recente Facebook recensies

 • 5 star review  Gisteren eerste circuittraing gehad. Super leuke, afwisselende les op heerlijke jaren 80 beats in de buitenlucht. Gezellige sfeer en zeer enthousiaste trainer. Top!

  thumb Margreet van der Marel
  11/25/2017

  5 star review  Super toegankelijk en benaderbare sportschool. Fijne ontspannen sfeer voor en na de training en volledige focus tijdens de training. Zeer professionele en enthousiaste begeleiding die iedere individuele deelnemer het beste uit zichzelf laat halen. De locatie Noordwijk waar wij een bootcamp les hebben gevolgd is adembenemend�, heel veel mooier ga je ze in Nederland niet vinden!

  thumb Ronald Schouten
  11/20/2017

  5 star review  Super trainingen, zeer gevarieerd, goede begeleiding echt een aanrader voor iedereen!

  thumb Aimée Rensen
  11/11/2017
 • 5 star review  De zaterdagochtendbootcamp is steeds een goede start van mijn weekend! Toptrainingen in het duin/bosgebied en nooit hetzelfde. Voor mij een superaanvulling om naast andere sporten te doen. 🙂

  thumb Hanneke van Went
  8/05/2017

  5 star review  Super leuke lessen en goede begeleiding. Gewoon top 😁👌🏻

  thumb Suzanne Verweij
  7/23/2017

  5 star review  Heerlijke gevarieerde trainingen, lekker buiten en met gemotiveerde trainers. Top!

  thumb Dorien Barnhoorn-Klaverwijden
  2/06/2017
 • 5 star review  Heerlijk buiten sporten! Leuke afwisselende lessen. Top trainers! En gezellige groepen!

  thumb Maaike Scholte
  1/12/2017

  5 star review  Super! Heerlijk sporten met een positieve trainer.

  thumb Christol Stroeven
  1/12/2017

  5 star review  Ben bij robbin begonnen met pt (voor mijn rug en wat afvallen) super pt sessies gehad met een zeer tevreden resultaat!!! Nu verder bij jordy met bootcamp om het op peil te houden. Bij beide krijg je goede begeleiding en het enthousiasme werkt geheel motiverend!!!

  thumb Patrick Mourits
  1/11/2017