Pumped training

Populaire outdoor Pump-les met halters en steps op muziek waarbij je het maximale uit je zelf haalt qua kracht, core en balans (vooraf inschrijven).

     

[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-heartbeat” color=”custom” size=”xl” align=”center” custom_color=”#f6bb2e” css=”.vc_custom_1478700989643{margin-bottom: 15px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Voedingsadvies

Naast personal training ontvang je ook voedingstips en leefstijl-adviezen. In sommige gevallen maken we een voedingsschema op maat.

[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-user-plus” color=”custom” size=”xl” align=”center” custom_color=”#f6bb2e” css=”.vc_custom_1478701194920{margin-bottom: 15px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Gezellige groep

Samen sporten in een gezellige groep is een laagdrempelige en gezellige manier om te starten met een gezonde levensstijl.

[vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-map-marker” color=”custom” size=”xl” align=”center” custom_color=”#f6bb2e” css=”.vc_custom_1478695371981{margin-bottom: 15px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Locaties

Onze personal trainers geven personal training in: NoordwijkAmsterdam, Rijnsburg, Valkenburg en Warmond.

Recente Facebook recensies

 • Gisteren eerste circuittraing gehad. Super leuke, afwisselende les op heerlijke jaren 80 beats in de buitenlucht. Gezellige sfeer en zeer enthousiaste trainer. Top!

  Margreet van der Marel Avatar Margreet van der Marel
  november 25, 2017

  Super toegankelijk en benaderbare sportschool. Fijne ontspannen sfeer voor en na de training en volledige focus tijdens de training. Zeer professionele en enthousiaste begeleiding die iedere individuele deelnemer het beste uit zichzelf laat halen. De locatie Noordwijk waar wij een bootcamp les hebben gevolgd is adembenemend�, heel veel mooier ga je ze in Nederland niet vinden!

  Ronald Schouten Avatar Ronald Schouten
  november 20, 2017

  Super trainingen, zeer gevarieerd, goede begeleiding echt een aanrader voor iedereen!

  Aimée Rensen Avatar Aimée Rensen
  november 11, 2017
 • De zaterdagochtendbootcamp is steeds een goede start van mijn weekend! Toptrainingen in het duin/bosgebied en nooit hetzelfde. Voor mij een superaanvulling om naast andere sporten te doen. 🙂

  Hanneke van Went Avatar Hanneke van Went
  augustus 5, 2017

  Super leuke lessen en goede begeleiding. Gewoon top 😁👌🏻

  Suzanne Verweij Avatar Suzanne Verweij
  juli 23, 2017

  Heerlijke gevarieerde trainingen, lekker buiten en met gemotiveerde trainers. Top!

  Dorien Barnhoorn-Klaverwijden Avatar Dorien Barnhoorn-Klaverwijden
  februari 6, 2017
 • Heerlijk buiten sporten! Leuke afwisselende lessen. Top trainers! En gezellige groepen!

  Maaike Scholte Avatar Maaike Scholte
  januari 12, 2017

  Super! Heerlijk sporten met een positieve trainer.

  Christol Stroeven Avatar Christol Stroeven
  januari 12, 2017

  Ben bij robbin begonnen met pt (voor mijn rug en wat afvallen) super pt sessies gehad met een zeer tevreden resultaat!!! Nu verder bij jordy met bootcamp om het op peil te houden. Bij beide krijg je goede begeleiding en het enthousiasme werkt geheel motiverend!!!

  Patrick Mourits Avatar Patrick Mourits
  januari 11, 2017